Корзина
Нет отзывов, добавить
Inox Plus
+373
22
31-73-18
  • 1
  • 2
  • 3

Bara și Profilele din Inox

Profilele din Inox se utilizează pe scară largă în sectoare industriale moderne cum ar fi: construcții, agricultură, inginerie, industria petrolieră și gaze naturale.

Funcționarea deplina a acestor sectoare nu este lipsită de produse metalice, prin urmare cererea este mereu în creștere.

În curs de dezvoltare în mod activ în ultimii ani, companiile de construcții a influențat în mod semnificativ de creșterea producției de oțel inoxidabil.

Profilele din inox se caracterizează ca: bare rotunde, pătrate, hexagonale, benzi, corniere, sârmă, etc

Bara din inox se divizează în 3 categorii: bara rotundă, bara hexagonală și bara pătrată. Sunt utilizate in toate ramurile industriale datorită proprietaților fizico-chimice ce conferă materialului rezistență la coroziune și îl face ușor de prelucrat. Astfel , barele din inox pot fi utilizate la fabricarea flanșelor pentru țevi, la confecționarea diverselor produse pentru instalații în industria chimică și petrochimică, in industria construcțiilor de mașini, ansamble pentru industria mobilei, diverse elemente pentru construștii, la fabricarea elementelor de legatuă și fixare etc.